Top 5 fyllekäk...


Känner i kroppen att det kan sluta med en tripp till Avenyn ikväll? När man ska hem blir det oftast ett obligatoriskt stop på något trevligt matställe. Frågan är om man kan kalla restaurangerna för matställen kl 05 och frammåt. Ska lista några heta ställen som gör utgången fullbordad.
1. Mc Donalds
Donken är vanligtvis inte min favorit men när man har en skvätt alkohol i blodet så känns de ofta rätt, snabb leverans på kvällstid då Mc Donalads på Avenyn ofta är överbemannat.

2. Kebab Hous
När man har dåligt samvete kan man trippa in på Kebab House med dåligt samvete menar jag att de serveras ris och inte enbart pommes. Minus är väl den långa kön som slingrar sig ut mot Avenyn.

3. Subway
En joker i dessa sammanhang är Subban, sköna mackor med gott innehåll som oftast körs en stund i " toasten". Alla smakar ungefär likadant när man har halsen full med alkoholarom. Mitt och Mattias hak efter eller emellan uteställena.

4. Burger King
Lite starkare och mer smak än sin storebror Ronald Mc Donald. Men Burger King har oftast kortare kö och har en trevligare inredning. Verkar dock ha för krångliga namn på sina menyer för att man ska kunna komma ihåg vad man ska beställa.

5. Korvgubbarna
Ja dem växer nästan på träd men även fast man har tre stycken framför sig tycker man kön är för lång. Bratwurst, Grillkorv, smal eller tjock, ja tjejer ni har ett bra utbud här om ni inte hittar någon inne på krogarna. Behöver man inte en hel meny rekomenderas detta.
Ricardo

Kommentarer
Postat av: Donken

Donken solklart...

2009-12-05 @ 17:10:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0