Champagne frukost!

Student tiderna har börjat och det börjar bli tomt på mousserande hyllorna på systembolaget. Har faktiskt inte glömt min studentdag det var någon vecka in i Juni 2003. Kom ihåg att Per Gessles sommarplåga - Här kommer alla känslorna på en och samma gång spelades överallt. 
Frågan är vilken dag som var roligast studenten elelr studenbalen. Studenten var grym men på kvällen kändes det som en vanlig utgång. Balen var lite skönare mer uppklädda människor och bra käk samt att alla var samlade hela kvällen. Slutande med en skön efterfest på Tapeten i Jönköping. 

Kan inte sportspegeln sluta snart, ska laga till en kycklingsallad efter ett skönt träningspass. 


Samhällsvetenskaplig linje på Per Brahe i Jönköping

Ricardo

Robin Söderling dagens prestation?

Tibrosonen Robin Söderling slog ut världstjärnan Rafael Nadal i eftermiddag med 3-1 i set. Skönt att en svensk satte stopp för Nadals era på gruset i Paris. Nu väntar ryssen Davydenko eller spanjorer Verdasco. Blir säkert ett vanligt antiklimax och förlust men segern mot Nadal värmer i alla svenska hjärtan. Samtidigt som Robin Söderling vann i Paris stod en annan svensk stjärna för ett praktmål i Seria A. Zlatan klackade snyggt in 4-3 mot Glenn Strömbergs forna Atalanta. Zlatan ensam på 25 pytsar har gjort en strålande säsong och det kanske var hans sista sparkar i den Italienska ligan?
Vad tror ni hur långt kan Söderling gå och vart hamnar Zlatan?
Nu ska jag ut och träna lite snabbhet i den tropiska hettan.

Ricardo

Semesterbilder

Shorts - Billabong - Cabarete Beach



Cirkus 28 grader i Atlanten.



Skjorta - Zara - Glasögon från Åhlens City Nordstan

Aldrig fucka Upp

Blir en lugn lördag för mig, känns lite tråkigt men min kropp måste återhämtas efter tidsomställningen. Känns som alla sitter med en öl elelr flaska rosé inom räckhåll nu men ibland får man inte vara med eliten och leka. Ska läsa ett stycke ur Jens Lapidus Aldrig Fucka Upp. Har cirkus 100 sidor kvar av den härliga boken. Ska knapra ihop en liten resumé när jag är klar med boken, men den fängslar verkligen. Ska bli kul att se när Jens Lapidus gör film om de här böckerna. Snabba Cash var underbar och Aldrig Fucka upp är inte mycket sämre, varje avsnitt har sin tjusning. Ett klart lästips för er som läst Snabba Cash. Finns på pocket för knappa hunkan. Ska försöka få tag på Mattias under morgondagen men har har ju ingen mobiltelefon för tillfället. Dagens nya i-lands problem. Hur klarar man sig utan mobil?

Klicka här för info om Jens Lapidus

Ricardo

Härlig dag i framsidan!

Har tillbringat hela dagen i Göteborgs innerstad. En shoppingrunda som sparkade igång 10.00 med tanken att slippa hettan och folkvimmlet men redan vid öppning  var det kö till NK.
Kollade på her celcius nu och det var 24grader i skuggen, så en 30 grader i solen. Blev några inköp som jag ska redovisa senare. Hann även med en lunch med Pauline alltid roligt att träffa denna sköna människa som gillar Göteborg lika mycket som mig, Vi ska inte tillbaka till Jönköping... På tal om trollen blev  det en öl med två kompisar från Jönet som skulle se IFK Göteborg - BP idag på Gamla Ullevi, i baren kom det fram en kille och frågade om de var från Småland - Ja svarade Adam, Jönköping. HAHA hur kan ni bo där Sveriges Jerusalem, flytta till framsidan nu för f*n. Någon annan från Jönköping som hört de för? Sveriges tråkigaste stad har kvar sin stämpel även 2009. när ska den lägga sig? När J-Södra går upp i allsvenskan eller?
Bild 1:
Glasögon: Lespecs - Fiorucci
T-Shirt: Somewear - rbl
Byxa: Vagabond Pants Weekdays
Skor: Converse - asos.com
Bild 2:
Glasögon: Lespecs
T-shirt: Somewear
Chinos: Zara (röd)
Skor: Converse
Ricardo

Tillbaka i vardagen

Nu är semestern slut och det innebär att man kan börja blogga på heltid igen eller va sutton, deltid kallas det. Har haft en skön semester i Dominkanska med mycket bad, sol och exotiska drinkar. Drack min hittils goaste drink i mina 25 händelserika år. En pina som serverades i en ananas. Att man drack den på stranden i en solstol med 30 grader i ryggen gjorde inte smaken sämre. Ska lägga upp någon bild från resan när jag får tillgång till digitalkamerorna vi hade med oss. Värsta med resan tidomställningen har inte kunnat sova normalt sen vi kom hem i onsdags. Hoppas man ska vara på benen igen nästa vecka. 


xoxo Ricardo

KappAhl gänget

Idag var det dags för korpenfotboll igen och låt mig presentera ett nyförvärv som har vart efterlängtat, speciellt av mig. Min käre bror valde dagen den 26 maj 2009 att göra comeback i rampljuset efter 7års frånvaro. Marcus hade innan matchen höga förhoppningar om att detta skulle bli en möjlig uppgift med sin spelkänsla. Men det var någonting som svek,konditionen.
Efter 4 minuter kände han att detta skulle bli jobbigt. Men till min stora glädje har jag fått höra att han äntligen har insett att rökningen ger inga posetiva fördelar. Han sa även i bilen på väg hem - Jag måste hitta en hobby, typ scuash eller badminton.
Matchen slutade 4-4 och det måste ha varit en underbar match att skåda för det få anhängare som valde att närvara.


Matte


Lång fredag

Imorgon Blir det jobb igen, från kl 07.00 - 20.00 sen bär det av till linnestaden för hemma fest hos Emma och Anders. Emma fyller år så då lär alla goa människor samlas igen för att fira henne på bästa sett.
Har börjat komma igång med fotbollen nu ordentligt och känner att man blir bättre för varje vecka som går. Ska se om man kan få lite match träning med B-laget på måndag. Snart är det ju löning med vilket är skönt.



Matte

Bacardi Island

Hej hittade ett nice internetcafe i staden vi bor i. Allt lika lugnt som vanligt  far kora lite svengelska eftersom tangetbordet inte kan svenska. Drack en underbar pina yesterday, direkt ur en ananas, var pa bacardi island ni vet dar bacardi reklamen ( spelades in) Liknade Vatterstranden i Jkg, troligt. Snart ska man returna home, on monday blir det Paris och hemma i Svea Rike on Tuesday. Ne nu ska jag ta dagens forsta dopp i det kristallklara vattnet.

Chao...
Ricardo

Sen frulle

Tjena kära bloggläsare, det blir en sen frulle idag eftersom man hade svårt och sova igår. Kokar lite ägg nu till mina mackor och ska göra ett stort glas med oboy. Denna härliga frulle ska jag avnjuta i det härliga vädret, tack Sverige för detta underbara klimat. Ikväll blir det träning och återigen får man springa på den härliga Hovåsvallen som är väldigt fin så här års. Fick ett samtal nyss om att det blir lite jobb i veckan och det är ju väldigt behövligt, ne nu ska jag ut i solen.....

Simma lungt !




Matte

Yoggi Yalla

Kom på mig själv förut att ja dricker otroligt mycket yoggi. Hittade en papperspåse i hallen som var full med bara yoggi yalla. Jag började spinna vidare på det där och la märke till varje gång jag städar mitt rum slängs det alltid yoggi, yoggi och återigen yoggi. Det är konstigt nog alltid samma smak, blåbär.
Kostnaden på en liten burk ligger väl runt 10 kr och eftersom jag dricker minst två per dag så blir det ingen billig bedrift.

Vet ni någon annan drick yoggi som går och köpa i större förpackningar till ett bra pris?

 



Matte

Eurovision 2009

Igår sändes ju Eurovision i allas tv där hemma och vilken fest det blev. Ryssland hade satsat 340 miljoner för att detta skulle bli den största finalen av alla tider. Arragemanget får man ändå säga infriade dessa önskemål.
I Moskwa fick vi se en totaldominans av våra grannar Norge. Den unga 23åringen Alexander Rybak slog rekord med sina 387 poäng. Den finska hårdrocksgruppen Lordi hade det tidigare rekordet på 292 poäng från 2006.
En som det inte gick lika bra för var våran "stolthet" Malena som kom på en 21 plats. Hennes operasång gick inte hem och hon fick ihop endast 33 poäng vilket gör att vi även får kvala nästa år.





– Hela Norge kan möta mig på flygplatsen i morgon, hälsade han i direktsändning.

 

 

Matte


Fryser

Det ar iskallt har nere. snostorm...
resan har fungerat  bra med lite seg flygresa men ar framme i hettan nu. Hittade ett cafe med lite internet i alla fall. Inga plattscreens men det funkar.
Har precis inhandlat vaniljcigarrer som jag och Mattias kan smoka senare nar jag kommit hem.. Beachen here we goo!

xoxo Ricardo

Korpen

Ikväll Blir det riktig kvalite fotboll vid aktiviteten. Jag och lite andra yngre förmågor från KappAhl kommer att lira en fantastisk match vid Freja plan i Mölndal. Biljettpriserna ligger runt 50 lappen och de ryktas om ca 500 anhängare som ska vara på plats. Matchen startar 20.30 så var där i tid om ni vill ha bra platser. Jag hoppas att vi kan bjuda publiken på en härlig anfallsfotboll. Truppen ser stark ut men dagsformen har jag inte så stor koll på. Rapport om matchen kommer att skickas upp på bloggen.




Matte

Trevligt med lite ros !

IBF Göteborg

Mattias Persson har tyvärr valt att inte spela vidare. Utlandresa till vintern hägrar och Mattias väljer därför att inte vara en del av kommade säsongs satsning. 

- Än är kanske inte sista ordet sagt, men vi hoppas självklart att Mattias kommer tillbaka efter sin resa. Han inledde föregående säsong strålande och har potential att kunna gå riktigt lång. Få backar är bättre än Persson på att springa förbi längs sargen, säger Björklund.

 

 

Matte


Semester

Packade ner sista skjortan för någon minut sen. Nu är väskan klar och vägde 10kg exakt. Ska åka i en hood och ett par chinos tror jag. Tar med mig Dexter boken och min ipod som lite resegodis. Får se om man hittar något på taxfreen men inget lockar just nu. Skinnjackan får stanna hemma i kalla Sverige, och jeansen gör de samma. Ska tala in ett roligt medelande på telefonen nu innan jag åker. Från och med nu vet jag inte vad klockan är, vilken tid eller vilken dag det är. Ska se om det blir några inlägg under resan men funderar på att dissa bloggandet i två veckor nu och återkomma 28 maj. Glöm inte Norges nationaldag i helgen, jag ska tänka på norskorna när jag sitter i hängmattan och dricker en mojito.

Ricardo

Hemmakväll

Sitter och kollar på Wigan - Manchester United på tvn och jag måste säga att det ser tungt ut efter första halvleken. Planen är hal och mitt United ligger under, målet uppkom just för att planen är hal av nederbörden. Det kan behövas lite förändringar i halvlek för att få upp tempo i spelet. Ronaldo går mest runt och lipar och ser helt ointresserad ut.  Får hoppas att dem tar sig i kragarna i andra skedet av matchen.

Tänkte lite på Ralle, han lär ha anländt nu till sitt paradis, han lovade och skicka lite bilder till telefonen för och visa hur gott han har det. Vilken glidare han är ändå den där Rikard "Ricardo"  "Aponza" Alexandersson, även kallad "Samba"




Matte

Slapp dag..

Ska snart träna lite fotboll igen på Hovåsvallen, ska bli skönt och komma iväg från den "roliga" naturkunskapsboken. Har en del planer för helgen nu men känns rätt segt att inte ha någon telefon. Sim kortet lär jag inte kunna få innan helgen så man får väl ordna upp allt på gammalt hederligt sätt, skicka brevpost eller spontan besöka vänner osv.

Hörs sen och simma lungt tills dess!



Matte

39 graders resfeber

Nu bränner det i pannan den är lika het som mina nyinköpta glasögon från www.lespecs.se. Imorgon rullar planet mot Paris och sen vidare mot Dominikanska.
Var på stan med Mattias innan, vi åkte till Andra Långgatan och kände på några nya  butiker men inget föll i vår smak idag. Däremot hittade jag en skinnjacka på Zara och de redan nämda glasögonen som fungerar bra såväl inne som ute.. Vi avbslutade kvällen med en kladdkaka med latte på Vallgatan. Om allt går bra kommer vi synas den 29 Maj nästa gång...
Nu ska jag kolla på Malena vi hörs senare kommer att sitta uppe länge i natt.

Ricardo

Marlena till final ?

Då var det dags för Eurovision Semifinal, hela Svenska befolklingen sitter klistrade framför tv apparaterna i sina hem.
Lyssnade på en del bidrag igår och måste erkänna att det är bättre bidrag detta året en vad det har varit tidigare. Nu verkar det som om alla grannländer där ute har viljat skicka ett bidrag som faktiskt går och lyssna på istället för och skicka något pajas bidrag och sen rösta på varandra.
Men denna semifinal var rätt svag och hon borde klara sig vidare till en eventuell final. Nu kör vi Marlena



Matte

Bra väder

Vaknade tidigt imorse för att utnyttja dagen nu när man är ledig. Det blev en go frukost och lite laptop användning i sängen. Ska in till stan sen framåt eftermiddagen och möta upp Ralle för att kolla lite butiker innan han drar utomlands. Kommer nog köra nercabbat i detta klockrena väder, tänkte jogga lite men denna hetta lär ta död på en så väntar med det tills ikväll.
Hoppas ni får en härlig dag i solen om ni inte sitter inne och tokläser bloggen.

Simma lungt mina vänner


Mattias

Förberedelse för eventuell resa...

Det luktar Asien i vinter och därför skulle jag behöva lite tips om olika resemål som är värt och besöka. Australien, Nya Zealand, Bali, Thailand och Hong Kong är länder som jag har hört ska vara bra. Men jag är som sagt öppen för förslag.



Matte

I sommar ska jag vara singel...

Sitter och tittar på 2 & ½ Men samtidigt som man funderar över ödet och sommaren. Har hört flera kompisar prata om att man ska vara singel på sommaren. Varför är det roligare att vara singel på sommaren, det är ju knappt 20 soldagar på sommaren, det är ju mer deprimerande att vara inne på sommaren än på vintern. Ne håller inte med om resonemanget singel på sommaren. 
Vad tycker du ska man dumpa sin tjej över sommaren bara för man ska kunna ligga med 18 åriga flickor på charter eller kunna steka en vecka på Visby med sin industrilön? Bättre att vara singel året om då...

Det här medelandet sponsras inte av www.kondom.nu

Ricardo

Synd om Mattias...

Tycker lite synd om Mattias, trodde först han "bara" blivit av med mobilen men nu verkar det som hela hans wallet gick åt skogen. Måste få tag på han under kvällen och gråta lite för honom. Hoppade över gymet idag det stod och vägde mellan en pizza eller ett gympass, mer information behöver ni inte ha. Imorgon ska jag och Mattias ner på stan i i alla fall men han kanske bangar nu när han inte kan köpa något. Får bjuda han på en latte och en kladdkaka.  Hoppas vi kan glida in på RBL också Göteborgs trevligaste butik just nu. Bra personal och snygga t-shirts och linnen från somewear. Kommer vara ledig fyra veckor i sommar vet inte vad jag ska göra då? Någon som bjuder med mig på en resa så signa under här, mitt underhållningsvärde ska inte underskattas...

Ricardo

Splittrad...

Känner mig inte så bra idag heller, ungefär som gårdagens risiga skick. Har ringt runt lite för och kolla om några ställen kanske har fått in min mobil och plånbok men förhoppningarna man har på en godhjärtad befolkning är väl för höga. känner mig smått handikappad utan mobilen och framförallt körkort och bankomatkort, har ringt och ordnat med körkortet så nu är det ett mindre problem iaf. Skulle gått hem efter besöket på Nivå istället för och bli bjuden på gratisdrickan som blev mitt fall.

om någon läsare har sett mina tillbehör så får ni gärna höra av er till mig..
Jan Mattias Persson

Simma lungt !


Matte

Newcastle - Middlesbrough (Tips: X)

Newcastle - Middlesbrough (Tips: X) 3.95 i odds på www.bet365.com


Slaget om nytt kontrakt. Förloraren i kvällens drabbning har en fot i The Championship. Det lär prägla matchen. Avspark 21.00



Matte


Ångestladdad

Har underbar ångest från gårdagen. Klockan är nu 22 och man mår fortfarande som man förtjänar. Tappade mobilen igår vilket är den andra inom loppet av någon månad, helt ofattbart, hur lyckas man ?
Kommer inte jobba så mycke nu framöver, börjar jobba igen v 26 så funderar på att ta en sista minuten med två vänner från jobbet. Man blir lite sugen nu när Ralle har resfeber och ska sticka till Dominikanska Republiken. Får se om man hinner träffa stekaren.

Har inte slutat blogga min lille vän, skönt och se att du har fanclub på bloggen.




Matte


Har Mattias slutat blogga?

Hände en rolig sak på gymet idag eller närmare sagt i duschen. Stod och tvålade in mig som vilken Svensson som helst och skulle precis spola av mig, när en överviktig man tryckte in sitt huvud i min duschhytt och sneglade på mannens guld. Kul att man kan roa någon även i gymet, undra vilket betyg lille "Petter Niklas" fick. Flydde snabbt från gymet och nu vete fan om jag går dit mer.
Mattias har skrivkramp verkar det som. Han har så mycke att stå i nu, ett komvux prov i naturkunskap A verkar sätta käppar ihjulet får hoppas han är tillbaka med fingarna på tangenterna snart annars ser bloggen ut att följa med ÖIS och Djurgården ner i kloaken.



T-shirt - Somewear - RBL
Chinos - Weekdays
Converse High - Karltex
Väska - Converse - Åhlens City
Jacka - Zara

Xoxo
Ricardo


3 bra packningstips...

Nu börjar jag känna flygstolen i stjärten, snart sitter man på planet med drinkar och kollar på någon franskdubbad collagekomedi. Tog mitt första steg i packningen i förmiddags. Alltid lika roligt att packa när man ska iväg på semester. Börjar bli rutinerad i gemet nu så jag leverar tre packningstips inför sommarchartern...

1. Tänk matchning och inte enstaka plagg, packa så du kan kombinerna plaggen. Inga röda t-shirts till röda chinos o.s.v

2. Kostymen & jackan kan stanna hemma. Är det värme som gäller skippa kostym och långärmat, vi är på semester nu.

3. Ha lite extra plats över i väskan, då väskan oftast väger mer på hemresan.

   

Dagens program blir packning och lite bloggande...

Ricardo


Fredagsöl någon?

Hej i regnet, riktigt tråkigt väder idag. Har kört från Göteborg till Jönköping nu med bilen, blev en lugn färd i en snitthastighet på 100. Hörde att det hade åskat med så det ska bli skönt att komma till värmen nästa vecka. Dock ser jag på min sidopanel att det även regnar på Dominikanska Republiken, men 25 grader slår ju lite högre än 10 celsius.
Min vapendragare Victor Fransson ringde precis, kan ev bli en tripp till honom ikväll på "Tåååpa" på grov Jönköpingsdialekt.
Nej det verkar inte bli någon fredagsöl idag, blir nog ett gäng gainomax istället.... mm visst

Xoxxo
ricardo

Jersusalem imorgon...

Haft en slapp dag på jobbet idag sedan bar det iväg till Guldheden för att kika på en lägenhet. Den var bra får svar nästa vecka om jag ska få den. Svängde ner en sväng på stan också inhandlade några måste inköp på H&M och en t-shirt på rbl. Lägger upp dem imorgon måste på muggen nu sen tar jag en sista minuten till sängen. Åker till Jerusalem imorgon (Sveriges jerusalem i alla fall) Ska packa och ev på 20 års kalas.

Ricardo

Jag har onanerat sju gånger på en dag...

Sitter och kollar på Fråga Olle, jag och 3 miljoner femtonåriga tjejer sitter väl klistrade framför LCD:N. Gick rykte om att en av de kvinnliga gästerna hade onanerat sju gånger på en dag. Kan det vara något rekord kanske, tjejer onanerar ju aldrig har jag hört, och har aldrig kollat på porrfilm. Ne tjejer har aldrig gjort något i den stilen. "Vi läser bara Vecko Revyn och filar naglarna." Skönt med "kändisar" som vågar stå för va dem gör. Tjejer ni sjunker inte i våra ögon om ni erkänner, vi blir bara mer nyfikna. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, bokstavligt talat.

xoxo
Ricardo

1 par skor + 2 T-shirts + 1 tidning

          
King Magazine        T-Shirt  - Zara         Somewear - RBL    Converse - DNA Shoes

                                                                                                                         
 Ricardo

Dominikanska Republiken

Namn: Dominikanska Republiken
Huvudstad: Santo Domingo
Språk: Spanska
Statsskick: Republik
President Leonel Fernández
Befolkningsmängd: 9 Miljoner

Lägger upp ett smakprov på lite bilder från resmålet, förhoppnignvis kommer jag lägga upp en del härliga bilder från resan när jag är tillbaka på svensk mark. Ska försöka blogga lite från solstolen om jag har tid. Resan startar på Landvetter flygplats för att sedan ta oss ner till Paris har ingen koll på vad flygplatsen heter antagligen något bara en fransman kan uttala. Från Paris ska flygplanet ta oss till Santo Domingo förhoppningsvis går resan bra, tror på Air France verkar vara fina stora plan med bra klass. När vi kommer fram ska en taxi ta oss till hotellet hoppas min systers spanska är uppdaterad för mingla på spanska är en av mina akilles.

  

Xoxo
Ricardo

Sista minuten

Nu är det bara en vecka kvar tills jag åker till värmen, men har knappt tänkt på packning och förberedelser. Men blir väl som vanligt impulspackning och impulsshopping sista dagen. Ska i alla fall köpa mig ett par badshorts den viktigaste prylen på resan. Köper nya skor imorgon, lägger upp dem ikväll.

Ricardo

Bevara negerbollen...

Satt på tåget idag då en man skulle köpa en kaka i bistron.
- En negerboll tack
- Ja det blir 15 kr
- Eller chokladboll kanske de heter?
- Du får kalla den va du vill, den kostar fortfarande 15 spänn

För några årsedan kom man fram till att negerbollen skulle vara rasistisk och ska numera kallas chokladboll. Har inte politikerna bättre saker för sig. Spelar ingen roll vad den heter det är ju fortfarande samma ingridienser, tror ingen skulle ta illa upp. Min barndom blev i alla fall inte förstörd för någon sa negerboll, snarare växte det till ett missbruk under mellanstadiet. Nä bevara negerbollen ett tag till. Vi kanske ska döpa om pizzan till turkmacka och köttbullar till svennebollar istället. Så blir det ju ännu roligare att äta.

Ricardo

Efterlängtad comeback

Då var det dags igen, imorgon kliver man på den underbara hovåsvallen och gör comeback i storklubben Hovås Billdal. Har kört innebandy nu i flera säsonger men eftersom jag har utlandsplaner till vintern krockar det med innebandyn. Så imorgon efter jobbet kliver jag på planen i mina nya fotbollsskor som även "Cristiano Ronaldo" trippar runt på. Det bådar gott inför framtiden.

 
Nike Vapor





Matte

Bye bye Gonners...

Blir ingen final, ett slarvigt försvarsmisstag från mittfältet gjorde att asiaten Park kunde skicka in 1-0 för United, sen var det kört. Men men nästa år har vi en Arshavin i laget då går vi för nya titlar.
Kom och tänka på en sak i morse när jag skulle välja skor, ska jag ta dem blå converse eller dem vita, hm det blir dem vita idag. Vilka problem man har i Sverige, i en by i Afrika samma morgon "vem ska få ha på sig skor idag? du hade ju skorna igår". Dagens ilandsproblem - Vilken färg ska jag ha på mina converse idag?
Lägger upp en outfit som plåster på min "Pistol" sår. 


Jacka - Zara 

Skjorta - Lee - Zoovillage.com

Jeans - Cheap Monday - Weekdays GBG   


Skönspel mot husmanskost...

Nu börjar fjärilarna röra på sig i magen endast 15 minuter kvar till avspark mellan Gonners och United. Skönt att matchen visas på Tv6 idag istället för någon kanal som knappt Marcus Birro har. Ska sätta mig i soffan nu och koncentrera mig i minst 90 minuter. Se skönlir mot husmanskonst. Känner mig fullt taggad till matchen efter en stunds bastubadande och ett gympass. Lägger upp en skön outfit senare under kvällen nu är det TV6 till 110%. Tror Arsenal måste göra tre mål på ordinarie tid, det är sällan United går mållösa. Så därför kommer det bli tufft. Nu åker vi Fabregas.
Låt skönspelet gå före husmanskosten.

Cab i sommar.....

Här är den nya kärran som kommer att köras mycket i sommar, väkommen till familjen. Den känns helt rätt och man blev nästan kär första gången man såg den. Jag gillar den sköna röda färgen med som inte är läppstifts röd utan har lite brunt i sig. Den känns klockren i mitt tycke.



Bmw D120 / 08





Matte

Dagens Outfit !

Hejsan har inte skrivit på ett tag vilket är skamligt av mig men nu har jag tatt mig i kragen och jag har löst min överföring så det smidigt kan föras över bilder från mobil till dator. Därför kommer jag nu ge er lite ögongodis och lite uppdatering av det senaste som hänt.



Outfit

Jacka: RA-Re Köptes på Fiorucci
Jeans: RA-Re köpta på NK
T-shirt: Från Carlings
Skor: Converse, låg modell




Matte

Ellos - IFK Göteborg 2-0

Elfsborg - IFK Göteborg 2-0 kommentarer överflödiga...

Ricardo

Glasstest och derby

Elfsborg mot IFK Göteborg ikväll en match man kan tänka sig att se för stämningens skull men aj aj aj. Allsvenskan följer jag numera på Text Tv eller webradion. Solen lyser med sin frånvaro idag men i Göteborg har det varit okej väder. Man ska inte klaga när det varit sommarvärme i helgen. Från värme till något som man får sug efter när solen kikar fram, glass!
Tänkte testa lite olika glasser inför sommaren se vilken som är hetast i år. GB har ju tryckt upp priserna på DAIM till 21kr, snart billigare med champange. GB Vs Ben & Jerry ska bli en instresant duell. Ska även smaka på Triumfglass och Åhusglass. Min personliga favorit är DAIM, men värt att prova något nytt nu. Någon som kan rekomendera?

Ricardo

Lördagsoutfit



Piké - Lacoste
Chinos - Filippa K - Joel (Borås)
Skor- Converse low - ASOS.com

Ricardo


Har saknat dig...

Trodde inte man skulle längta efter någon så mkt det har ju bara gått tre dagar. Sugen blev för stort helt enkelt men nu är jag tillbaka hos min älskade DELL Studio. Ska lägga in lite bilder från mobilen nu och proppa min Ipod med lite retro musik till resan. Rotade i gamla mp3 skivor, blir nog en härlig samling.
Började läsa i Dexter idag, seriemördaren ni vet, blev fängslad efter 2-3 sidor. Han mördade en präst på ett långdraget vis, skönt att boken inte börjar efter sida 3000 som Sagan om Ringen. Jag är nog den ända i Sverige som inte sett dom filmerna och det är jag fruktansvärt nöjd med. Glöm inte Gossip Girl ikväll...

Xoxo
Ricardo


Mission Impossible 5

En dryg vecka kvar till resan mot varmare breddgrader. Kör Dominikanska Republikens väder på sidopanalen tempen har legat runt 29 grader konstant nu i tre månader hoppas det håller i sig. Känns som vilken resa som helst ju nu men kommer nog slå lite högre än chartersemester förhoppningsvis.

Tilll resan ska jag:
Inhandla badshorts - Tips på någon affär i Gbg? Ligger väl en på parallelgatan till Wallgatan?
Inhandla en handduk - Ed Hardy
Damma av passet, men tror de håller till 2012.
Lösa en bra kamera
Växla pengar får växla till US dollar.
Köpa solskyddskräm - Jo men visst...
Ta den där förbannade sprutan...
Lära mig flytande spanska på 9 dagar

Kommer säkert på något mer? Någon som har något inför resa tips?
Nu ska jag ringa Matte, han skulle visst ut på tennisbanan idag och leka lite får se om han är anträffbar.

Ricardo

Piren och El Classico

Ringde precis en god vän, det blir fotboll och en sväng till piren ikväll med eller utan alkohol låter vi vara osagt.
Känns som man bor i Jönköping nu men så är det inte efter midsommar blir det GBG för hela slanten. Saknar ju alla goa Glenn gubbar där nere vid hamnen :) Tror och hoppas att Real vinner med 3-0 och Guti gör ett frisparksmål.
Ha en trevlig kväll alla läsare.

Ricardo

Helgens speltips!

Helgens givna speltips från Unibet. Matcherna ger totalt i 3,71 odds. Bara att ringa och tacka mig när du fått tillökning på ditt Unibet konto.

Catania - AC Milan 1,65
Fiorentina - Torino 1  1,45
Roma - Chievo 1 1,55

Ricardo

Kan killar prata skit?

Knappt man vill blogga nu när solen kommit fram efter ett års frånvaro. Var ute och löpte i värmen innan kännde mig som en Susanna Kallur i storform. Hoppas man får vara skadefri bara...
Igår blev det grillning och skitprat, jag och fyra kompisar tillbringade kvällen hos Linderum och vilken kväll. Det sägs att tjejer kan prata skit men igår slog vi nog de mesta. Nu förstår jag varför tjejer alltid bråkar om småsaker. Men kan killar prata skit? När man satte sig i bilen hem hade man glömt allt  tugg och såg fram emot nästa dag. Men sjukt roligt hade vi lär bli mer sådana kvällar i sommar. Tur man är kille...



Ricardo

Maj månad är här!

Mattias har igår vart ute och roat sig. han sågs först i slottskogen för att senare befinna sig på trädgårn. Där sågs han mycket i vimlet, inte nog med att han visade upp en härlig takt känsla och ett dans nummer som tillhör världsklass så drack han öl och roade sig med vänner.

Idag har han vart i stan och njutit av de fina vädret i bältes parken med Empan och hennes kompis. Det blev en del moore och skvaller läsning. Nu ska han ut i vädret och gotta sig.


Matte

Världsrekord i sikte

Kom hem med ett par nya NIKE skor precis riktigt sköna hittade ett par för 890:- på intersport. Ska ut och inviga dem nu sen blir det grillning hos Linderum en kompis här i 036 området. Har hunnit med mycket idag, hämtat ut en CD skiva faktiskt hade en gratiskupong på ICA blev Melody Clubs senaste mer om den senare. Sen har jag Ville och Adam fikat på Waynes i Jönköping och handlar skor, sen var det lunch med Adam, Macke och Linderum. Ne ska skynda mig ut i löparspåret målet är att springa 100 på 9.50 i Augusti. Grejar man det tro?

Ricardo

No Stress

Är hemma i mamma och pappas villa i helgen igen. Men dem ska åka MC idag så blir nog inget grillande på uteplatsen denna helg. Var ute med Mackan, Ville och Ebefors igår. Piren och sedan Twin City i Jönköping. Allt var som vanligt samma musik samma folk samma inredning, dock smakade ölen under all kritik. Köpte lite nya plagg igår i Göteborg, ska lägga upp dem under helgen, sitter på pappas laptop nu, eller va den kallas den är ju mindre än en nootbook typ... Nu ska jag köpa löpardojjer på Inter Sport.


Ricardo

RSS 2.0