Sluta pilla på min cykel

Kom hem från stan i morse, klockan var halv fem kanske. Det första jag ser när jag kliver ur taxin är två äldre pojkar som försöker dyrka upp mitt lås till cykeln. Verkar som finanskrisen satt sina spår då min cykel är av årgång -73 och sjunger på sin sista värs. Men det verkade inte hindra de två inblandade. Undra när folk ska lära sig skilja på mitt och ditt.
Funderar på en snabbis nu ja inte en sådan snabbis utan en tripp till Nordstan måste till Apoteket och sen eventuellt köpa ett par jeans? I eftermiddag ryktas det om glögg och slapp vi får se vad dagen erbjuder.
xoxo
Ricardo

Presentation

Vi är två kompisar som bloggar lite om mode, uteliv, sport och lite allmänt om livet. Just nu befinner sig Mattias på en Asien tripp och kommer befinna sig på svensk mark i slutet av Februari.
Mattias Persson
Ricardo Aponza
Mer info kommer.

Resa...

Jag och Simon på Cypern 2005?
Börjar bli dags att planera in någon resa under våren eller sommaren. Hittade en flygbiöjett tur retur till Barcelona i Maj för 1035kr. Hoppas man får med sig någon denna våren, var där för två årsedan och det var succé. Surt att jag blev av med digitalkameran bara. Man kanske ska testa något nytt i vår? Rom - Milano, London?
/Ricardo

Top 5 fyllekäk...


Känner i kroppen att det kan sluta med en tripp till Avenyn ikväll? När man ska hem blir det oftast ett obligatoriskt stop på något trevligt matställe. Frågan är om man kan kalla restaurangerna för matställen kl 05 och frammåt. Ska lista några heta ställen som gör utgången fullbordad.
1. Mc Donalds
Donken är vanligtvis inte min favorit men när man har en skvätt alkohol i blodet så känns de ofta rätt, snabb leverans på kvällstid då Mc Donalads på Avenyn ofta är överbemannat.

2. Kebab Hous
När man har dåligt samvete kan man trippa in på Kebab House med dåligt samvete menar jag att de serveras ris och inte enbart pommes. Minus är väl den långa kön som slingrar sig ut mot Avenyn.

3. Subway
En joker i dessa sammanhang är Subban, sköna mackor med gott innehåll som oftast körs en stund i " toasten". Alla smakar ungefär likadant när man har halsen full med alkoholarom. Mitt och Mattias hak efter eller emellan uteställena.

4. Burger King
Lite starkare och mer smak än sin storebror Ronald Mc Donald. Men Burger King har oftast kortare kö och har en trevligare inredning. Verkar dock ha för krångliga namn på sina menyer för att man ska kunna komma ihåg vad man ska beställa.

5. Korvgubbarna
Ja dem växer nästan på träd men även fast man har tre stycken framför sig tycker man kön är för lång. Bratwurst, Grillkorv, smal eller tjock, ja tjejer ni har ett bra utbud här om ni inte hittar någon inne på krogarna. Behöver man inte en hel meny rekomenderas detta.
Ricardo

Glöggmissbruk

Glöggens tid är kommen och jag har redan konsumerat två flaskor nästan helt själv på 2 veckors tid? Köpte min tredje igår och det är nog ingen risk att jag  behöver kolla bäst före på flaskan. Blossas alkholfria är det som gäller i alla fall på veckodagarna. Någon som har ett tips på någon starkare glögg eller skall glögg vara alkoholfri?
Ricardo

Äntligen lördag

Har haft en stressad vecka med träning jobb och sömn. har nog snittat 5 timmar sömn per natt inte okej. En oviss Lördag framför sig. Kan eventuellt bli en tripp på stan men det lär väl vara julhets som vanligt på helgerna. En kompis från Jönköping kanske kommer ner i så fall kan det nog bli en tripp till Avenyn ikväll. Ska försöka lösa lite sköna outfitsbilder kommande vecka.
Ricardo

RSS 2.0